Primorsko

Plaatsen > Primorsko

Primorsko is vrij klein, er wonen ongeveer 2.500 mensen. Primorsko ligt 52km ten zuiden van Bourgas, de stad ligt op een kaap die ligt tussen de Stamopolo baai en de Dyavolski (Duivels) baai.

Het centrum van Primorsko maakt een wat rommelige indruk.

Aan het mooie strand van Primorsko kunt u overdag genieten van de zon en het water. ’s avond is het het terrein van de beachparties en bongaklanken.

De stad heeft twee stranden, een noordelijk en zuidelijk strand. De eerstgenoemde is meer open en biedt een ruwe branding. Hier is het het domein van de surfers, terwijl het zuidelijk strand kleiner en kalmer is, hier vindt u de families die zich op het strand vermaken.

Het zuidelijke strand is tijdens het hoogseizoen overladen met vakantiegangers die vanaf de nabijgelegen centra komen, zoals van het Internationale JeugdCentrum. Het de jeugdcentrum ligt slechts 1-2 km aan het zuiden van de stad en is een typische vakantiestad voor jonge mensen met veel villa’s, bungalows, hotels, bars, discos, en diverse sportmogelijkheden. Het centrum werd gebouwd in de socialistische tijd om interactie onder de jeugd van SovjetOostbloklanden te bevorderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *