Verkeersbureau Bulgarije

Thema’s > Verkeersbureau Bulgarije

Bulgarije heeft in Europa haar allereerste verkeersbureau geopend in januari 2006. Het was gevestigd in Rotterdam, werket voor Nederland en België, en werd bemand door de Bulgaarse Svetlana Rashkov.

Inmiddels is in Nederland geen Bulgaars Verkeersbureau meer actief. Voor vragen kunt u nu  terecht bij de Bulgaarse AmbassadeT 070 – 350 30 51  E Embassy.Hague@mfa.bg

2 gedachten over “Verkeersbureau Bulgarije

 1. Alexei Kouzmitchev

  Beste meneer/mevrouw,

  Graag wil ik ons kort voorstellen, wij zijn een commissie dat deel uitmaakt van een studievereniging der farmaciestudenten van de Universiteit Utrecht. In april organiseren wij een reis naar Sofia voor 40 studenten. Voor alle studenten die meegaan, zullen wij een goodiebag samenstellen dat uit verschillende artikelen zal bestaan. Het leek ons leuk en vooral heel erg handig als wij een kaart van Sofia of een overzicht van activiteiten die in en rond Sofia kunnen worden gedaan, aan onze studenten meegeven. Bij dezen onze vraag: heeft u misschien 40 folders of kaarten beschikbaar die u naar ons kunt sturen of die wij zelf bij u kunnen ophalen?

  Alvast heel erg bedankt voor uw moeite!

  Met vriendelijke groeten,
  namens de buitenlandexcursiecommissie 2017,

  Alexei Kouzmitchev
  Quaestor van de buitenlandexcursiecommissie 2017 der U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum”, Universiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *