Rondreizen

Home > Rondreizen

Groep of Individueel
In de categorie rondreizen zijn twee categorieën te onderscheiden. Bij een reis die aangeduid wordt als een ‘groepsreis’ ga je onder begeleiding van een gids/reisbegeleider op stap.
Boek je een reis die in de ‘individuele’ categorie valt dan zul je alleen – of met je eigen medeboekers – een vooraf bepaalde route afleggen. Meestal kun je groepsreizen alleen op bepaalde data boeken en kun je bij het reserveren van een individuele reis kiezen uit veel meer verschillende vertrekdata.

Kant-en-klaar of doe-het-zelf ?
Uiteraard kun je ook zelf je rondreis samenstellen. De ingrediënten hiervoor kun je op VakantielandBulgarije.nl naar keuze mengen. Vliegtickets, hotels, pensions, campings, huurauto enz. De te bezoeken locaties zoekt u bij elkaar in de uitgebreide rubriek “Informatie per plaats”. Uiteraard is dit veel werk en moet je maar afwachten of het geheel zal verlopen zoals verwacht. Zeker als u het land, de cultuur en de (staat van de) wegen niet kent is dit een heel avontuur.

Ook bestaan er kant-en-klare groepsreizen en ‘individuele rondreizen’ naar Bulgarije.

Verzorgde Groepsreizen met uw eigen caravan op camper: ACSI Caravan Camper Reizen.
Een ACSI Caravan Camper Reis betekent verzorgt reizen met caravan of camper, mooie routes, goede campings, leuke excursies, veel vrije tijd en de gezelligheid van een groepsreis. Zorgeloos op vakantie in voor – of naseizoen. De campings hebben een goed voorzieningenniveau in voor- en naseizoen. U zult zich er zeker thuis voelen!

Tijdens de reis wordt uw groep begeleid door captainsechtparen. Zij kennen de routes op hun duimpje en bezitten veel kennis over het gebied. Ze zijn uw Nederlandstalige gidsen bij excursies en uw steun en toeverlaat bij vragen, opmerkingen of ernstigere zaken.

Als u een ACSI Caravan Camper Reis boekt krijgt u een routeboek met de details van de reis. De routeboeken van ACSI zijn vermaard om hun details en hun compleetheid. U rijdt van camping A naar camping B in uw eigen tempo. Onderweg valt er veel te zien. In de routeboeken staat elke bezienswaardigheid en leuke tips voor onderweg, zodat u niets hoeft te missen.

Uiteraard vult u het routeboek thuis aan met de informatie van VakantielandBUlgarije.nl

Er zijn verschillende soorten georganiseerde ACSI Caravan Camper Reizen:

Klassieke ACSI Caravan Camper Reis
Deze ACSI Caravan Camper Reizen voeren u langs de mooiste steden en landschappen. Ze bieden een uitgebreid aanbod aan excursies, die soms worden gecompleteerd door een gezamenlijke lunch of diner. In het routeboek staan gedetailleerde reisgegevens, kleurrijke informatie en vele suggesties, zodat U helemaal niets hoeft te missen. Uiteraard wordt u begeleidt door een captainsechtpaar.

Light ACSI Caravan Camper Reizen
Zelf uw reisprogramma invullen? Dat kan met de light ACSI Caravan Camper Reizen. Het enige waar u voor intekent, is de reis met alle overnachtingsplaatsen, een basisprogramma en de begeleiding van een captainsechtpaar. Vervolgens bepaalt u zelf in welke mate u deelneemt aan het excursieprogramma. Liever een dagje wat anders doen? Geen probleem, geen kosten. Ideale ‘instap ACSI Caravan Camper Reizen’ voor kampeerders die hun vrijheid koesteren.

Sportieve ACSI Caravan Camper Reizen
Fietsen en wandelen lenen zich bij uitstek voor groepsgewijze beoefening. Daarom zijn er een aantal ACSI Caravan Camper Reizen opgezet rond deze twee thema’s. Voor een groeiende groep sportievelingen een ideale mogelijkheid om met gelijkgezinden op te trekken. Een goede conditie en behoorlijk materiaal (fietsen resp. wandelschoenen) is natuurlijk wel nodig.

Overwinteren
De zuidkust van Spanje en Portugal biedt een uitstekende plek om de gure wintermaanden van Nederland te ontlopen. Tijdens deze ACSI Caravan Camper Reizen verblijven de deelnemers op slechts één of twee campings. Met uitzondering van de heen- en terugreis die in etappes wordt afgelegd. Eenmaal op de plaats van bestemming kunt u heerlijk genieten van het zachte weer én van het gezelschap van uw reisgenoten.

Special ACSI Caravan Camper Reizen
De special ACSI Caravan Camper Reizen zijn camper Reizen die uitgevoerd worden volgens het concept van de klassieke ACSI Caravan Camper Reizen. Het enige verschil is dat de ACSI Caravan Camper Reizen overzee plaatsvinden en worden gereden met gehuurde campers. In deze categorie vallen de reizen die u al zo lang had willen maken.

Nieuwsgierig geworden naar deze vorm van georganiseerde groepsreizen met uw eigen caravan of camper? Kijk vooral even bij ACSI, dé specialist op dit gebied:

Ga naar de website van Acsi Rally
acsireizen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *