Nieuw jasje voor VakantielandBulgarije.nl na 12,5 jaar

Het wapen van Bulgarije

Het wapen van Bulgarije

Na 12,5 jaar Bulgarije informatie gepubliceerd te hebben, heeft de website www.VakantielandBulgarije.nl nu een nieuw jasje gekregen.

Geschiedenis

Vanaf 2004 hebben wij voor vele particulieren en reisorganisaties de online promotie verzorgd via VakantielandBulgarije.nl. Dit is een thematische website over Bulgarije als Vakantieland. De website was volledig gericht op het verstrekken van landinformatie voor Nederlandstalige vakantiegangers en emigranten. We geven internetgebruikers meer dan 200 pagina’s met relevante informatie. De site toont op overzichtelijke wijze informatie over o.a. steden en dorpen, musea, natuur en recreatiegebieden, (water)sporten en accommodaties.

Tevens kan men via de website  informatie uitwisselen met andere Bulgarije kenners. Via opgenomen verwijzingen kan men toegang krijgen tot honderden andere websites met relevantie  informatie.

Het succes van `Vakantieland Bulgarije` is gelegen in een aantal inhoudelijke zaken.

  • De website biedt veel, zo niet alle, (achtergrond)informatie die een vakantieganger of emigrant over Bulgarije nodig heeft.
  • Alle aangeboden informatie is voor de bezoekers vrij toegankelijk.
  • Het productaanbod op `Vakantieland Bulgarije` sluit nauw aan bij de wensen van de in Bulgarije geïnteresseerde bezoeker.
  • Snel zoeken en vinden van de gewenste Bulgarije informatie.

Nieuwe vormgeving

Deze inhoudelijke kant van de website is niet gewijzigd. We vonden dat na 12,5 jaar de lay-out en de techniek achter de website duidelijk aan vervanging toe was.

We nodigen u van harte uit om uw mening over de nieuwe lay-out en interactiemogelijkheden te geven. Ook houden we ons aanbevolen voor suggesties om de informatie nog toegankelijker te maken. Schrijf ook mee aan deze website door uw bijdragen in te sturen naar de redactie van `Vakantieland Bulgarije`.

Bedankt voor uw belangstelling voor `VakantielandBulgarije.nl` in de afgelopen 12,5 jaar; we hopen dat daar, in deze nieuwe gedaante,  nog tientallen jaren bij gaan komen.

Webmaster VakantielandBulgarije.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *